Along Idlan, Angah Irdina,& Adik Izzuddin

By: abah mama idlan irdina

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 10-Mar-2010 06:11 Email | Share | | Bookmark
Happy birthday ABAH ...

angah,along,adik
or... dina,idlan,didin...
izzuddin..
Saje, nk update gmbr.. 3 kpg aje.. coz mama suka sgttt pics mereka bertiga ni... pics taken @ morib (20-22jan2010)... masa mama ada attend kursus, and abah kena babysit ketiga-tiga diorg...
thk u abah..

10th Mar b'day abah... mlm ni mama dah nak blanja sume makan pizza... tapi round 2 pizza hut fullhouse... ... last last balik ke area rumah... makan kt KFC aje... nxt time la abah ye... raincheck...

anyways, semoga panjang umur & murah rezeki kita sefamili... aminnn.... tkde pics ambil hari nih... lgpun kamera sony comel dh kena curi ... frust tul...


Friday, 25-Dec-2009 16:34 Email | Share | | Bookmark
Sangaattttt lama tak update..

Idlan, Izzuddin, Irdina
baby Izzuddin
di zoo negara yg tk best..
View all 6 photos...
Salam sume.. dah lama sgttt la tak jenguk fotopages ni.. rupanya buleh buka lagi.. wass up sume.. harap sume sihat2.. now famili kami dh bertambah seorang lagi..
so Idlan now dah dpt 2 adik.. Nur Irdina Qaisara (21.04.2008) & Muhammad Izzuddin Kauthar (30.06.2009).. Izzuddin dah nak masuk 6 mths now... Idlan 2010 dah 6 yrs old.. & angah Irdina now 1 yr 8 mths...

cepat tul masa berlalu... oraitt... try upload pics dulu..


Wednesday, 18-Mar-2009 03:44 Email | Share | | Bookmark
Nur Irdina Qaisara & M Idlan Hakimi

 
 
 
View all 6 photos...
Lama sgtttttt tk update... pics sgt byk tapi tk sempat... today ni pun dah 10 ogos tapi mama baru nak update 5 bln lepas punye pic of irdina... haha...

pics taken kat masjid putrajaya... & sekitar bgnn blok pinjaman perumahan...


Saturday, 27-Sep-2008 06:58 Email | Share | | Bookmark
OuR journey heading back to kElate~ ...

6.58 am.. along baring kt seat blkg..
adik kt depan jd co-pilot..
marah ke dik bgn awal ??
View all 12 photos...
Start the journey very early in d morning, hoping to get there by Zohor...
both idlan & irdina oraitt... terbangun & tak mau tido mula2 tu dlm kereta..

well, God tests us on our way back... at kuala lipis @ kechau .. gearbox buat hal ...
masa tu abah tgh syok overtake2 other slow movers... alhamdulillah abah manages
to pull aside... and masa tu kt tgh jalan yg takde rumah.. so slowly masuk gear N aje, u-turn
& menumpg kt kawasan lapang rumah orang...

kul 4 pm baru sume settle.. Honda jerung WEM440 abah kena tow back to KL ... upah tarik paling murah la dpt bargain is RM430.. call AAM songel nya byk gak sbb ada ke offer nk tarik RM1K.. huh.. luckily abah try to call maybank auto assist & diorg tolong carikan tow-truck..

makcik pakcik rumah yg kami tumpg ni baikk sungguh.. abah along & irdina siap mandi2.. we all tumpg solat.. irdina dpt buaian cucu mkcik ni apa lagi lena dia.. idlan plak dpt kawan babygirl so dpt la dia main bola sesama budak tu..

then sedara abah ambil from merapuh/gua musang.. then kt dua musang stop lagi... ayahNan & ayahAr (abah' brothers) dh standby pick us up ..heading back to pAsiR MaS...
tak sempat berbuka.. tgh jalan aje...

3 kali tukar2 kereta .. tiba kt pasir mas tuka masukkn barang2 ke myVi che Ta plak.. pinjam kerta dia seminggu ni & balik KL nanti...
masyaAllh.. nk menukar brg punya la byk... mana la nk tau kereta breakdown time ni..

alhamdulillah.... dlm kul 9 pm... kami dah lega sbb dah buleh berehat... irdina & idlan tkde buat hal pun spnjg hari ni kecuali spt biasa idlan duk geram2 kt irdina aje la.. biasa la sayang plus geram dia tu... irdina kul 9 plus tu dah tertido terus till esok paginya.. penattt sangattt dia...
first time baby balik k'tan jadi gini plak..

apa2 pun.... alhamdulillah.. sume ok aje.. cumanya duit raya terlebih la sbb rupanya kereta ni pun nk duit raya.. haha... kena la berjimat2 skit ni... kensel cari baju raya abah & mama thn ni... we all ingat nak beli kt pasir mas sbb tk sempt beli kt KL... terpaksa la pakai baju thn lepas aje..






Monday, 8-Sep-2008 10:32 Email | Share | | Bookmark
mama' and abah' sweethearts ...

 
 
our dearest along Idlan & baby Irdina ...


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net